Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک تجارت به منظور دسترسی آسان تر مشتریان به رمز یکبار مصرف (پویا)کارت، امکان دریافت رمز با کد دستوری #۸۸*۷۸۸* را فراهم کرده است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹ بازار نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک تجارت ، با توجه به اهمیت تغییر رمز دوم ایستا به رمز دوم یکبار مصرف (پویا) برای تمامی کارت‌های بانکی و سیاست های بانک مرکزی جمهوری اسلامی مبنی بر غیرفعال شدن رمز ایستا از ابتدای دی ماه 1398 هم اکنون دارندگان تجارت کارت می‌توانند برای دریافت رمز پویای کارت بانکی خود علاوه بر سامانه همراز، از کد دستوری #88*788* استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت کارت در سامانه رمز پویا در بستر USSD به صورت غیرحضوری بوده و کاربران پس از شماره گیری کد #88*788* و انتخاب رمز پویا، با هدف امنیت بیشتر ضرورت دارد یک عدد 5 رقمی را به عنوان رمز انتخاب کنند. پس از آن، برای ثبت نام، شماره 16 رقمی روی کارت، کد ملی و رمز دوم ایستا را وارد کرده و در صورت تائید اطلاعات و مطابقت با شماره تلفن همراه ثبت شده در اطلاعات حساب بانکی، پیامکی مبنی بر موفقیت ثبت نام برای کاربر ارسال می‌شود.

پس از ثبت نام و تعریف کارت در بستر USSD، دریافت رمز پویا از منوی 4 دریافت رمز یکبار مصرف در این سامانه به راحتی امکانپذیر بوده و رمز نمایش داده شده تا 40 ثانیه دارای اعتبار است.

کاربران تلفن‌های همراه هوشمند که تمایل دارند علاوه بر نصب اپلیکیشن همراز، از طریق کد دستوری نیز رمز پویا را دریافت کنند، می‌توانند از گزینه فعال‌سازی استفاده کنند. در این صورت پس از انتخاب کارت مورد نظر، نیاز به وارد کردن شماره سریال دریافتی در رسید خودپرداز وجود دارد. همچنین غیر فعالسازی رمز پویا در این سیستم امکان‌پذیر است.

بانک تجارت به منظور بهره مندی سایر مشتریانی که به گوشی هوشمند و نصب برنامه همراز دسترسی ندارند،این امکان را فراهم آورده است.

در صورتی که مشتری با شماره تلفن همراهی که قبلا به بانک معرفی نکرده است اقدام به شماره گیری کد دستوری کند، پیامکی مبنی بر عدم تائید شماره تلفن همراه برای مشتری ارسال می‌شود و ثبت نام انجام نخواهد شد. در این صورت مشتری می تواند با مراجعه به نزدیکترین شعبه بانک تجارت در سراسر کشور، شماره تلفن همراه خود در سامانه بانک را اصلاح دهد.

مشتریان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند با مرکز ارتباط مشتریان به شماره 1554 تماس حاصل کرده یا به نشانی اینترنتی www.tejaratbank.ir  و شعب بانک تجارت در سراسر کشور مراجعه کنند.

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی
  • ۲۰ شرکت حمل و نقل کالا در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند